O NAMA

Ko smo mi?

Poštovani klijenti, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ste u prilici da koristite usluge jedne od vodećih kompanija u našoj branši. U našem posedu nalaze se digitalne mašine visoke rezolucije sa kapacitetima od preko 30.000 crno belih i 10.000 kolor otisaka na sat. Digitalnu štampu radimo do formata širine 160cm.

U našoj ponudi nalazi se preko 100 različitih vrsta papira, materijala i medija za štampu. Za povezivanje materijala možemo Vam ponuditi spiralno koričenje, meki povez, booklet povez i tvrdi povez, kao i kompletnu grafičku doradu materijala.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje Vam je na usluzi od 08 do 21h od ponedeljka do subote. U našem timu nalaze se grafički dizajneri i DTP operateri koji će Vam uvek izaći u susret. Takođe možemo se pohvaliti sopstvenim servisom, koji Vam u svakom trenutku garantuje besprekoran kvalitet otiska.

Svim našim klijentima nudimo dostavu materijala.

Ponosni smo što smo za 10 godina rada dospeli u sam vrh digitalnih štamparija. Stalnim ulaganjem u novu opremu i stalno usavršavanje našeg kadra dalo je kao rezultat preko 4.000 zadovoljnih kompanija i preko 15 .000 stalnih klijenata. Nadamo se da ćete i Vi postati naš stalni korisnik.

Postanite deo našeg tima.

DTP Operate

Ukoliko želite da se pridružite našem timu, pošaljite nam svoj CV.

Apliciraj


Kako radimo?


Nasa misija

Mi želimo da svakom klijentu pružimo najviši mogući kvalitet po povoljnoj ceni uz profesionalnu uslugu.

Priča uspeha

Sledeći našu misiju za 10 godina dospeli smo u sam vrh digitalne štampe.

Naš pristup

Svakom poslu i problemu pristupamo sa velikom odgovornošću i profesionalnošću.


Naše veštine


Digitalna štampa 100%
Štampa na tekstilu 70%
Kvalitet usluge 100%
Grafički dizajn 50%


Upoznajte naš tim