3D Stikeri

3D Stikeri

OPIS

3D stikeri su odštampane nalepnice opsečene po željenom obliku, koje se prepkrivaju prozirnom smolom koja formira kapljičasti oblik. Na taj način se dobija efekat zaobljenog sočiva od kristalno providne smole. Štampa nalepnica se radi digitalnom tehnikom u visokoj rezoluciji na samolepljivoj PVC foliji. Mogu raditi u dimeznijama od 10x10mm do 200x200mm, ali se najbolji 3D efekat postiže na stikerima do dimenzija 80x80mm. Koriste za brendiranje USB flash memorija, privezaka, tank protectora.


CENA

Cena za 3D stiekra se formira po kvadratnom centimetru. Kako biste dobili tačnu procenu za vaš materijal na stranici 3D stikeri ONLINE unesite specifikaciju i dobićete procenu na osnovu unete specifikacije.


ROK IZRADE

do 72h


UPUTSTVO ZA PRIPREMU FAJLA

Priprema fajla treba da sadrži dva lejera. Prvi lejer predstavlja izabranu aplikaciju koja se štampa (obično taj lejer zovemo PRINT), i drugi lejer koji predstavlja konturu za opsecanje (obično taj lejer zovemo CUT). Oba lejera PRINT i CUT se nalaze jedan preko drugog kao što je prikazano na slici. Greška kod ricovanja je manja od 0,5mm, ali vam za svaki slučaj savetujemo da obavezno ostavite prepust od minimum 2mm.

 

Konture ne smeju imati OŠTRE UGLOVE, već sve ivice moraju biti zaobljene kao što je prikazano na slici.