O NAMA

Ko smo mi?

Poštovani klijenti, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ste u prilici da koristite usluge jedne od vodećih kompanija u našoj branši. U našem posedu nalaze se produkcione digitalne mašine za tabačnu štampu, štampu velikog formata, UV štampu i DTG štampu visoke rezolucije i velikim kapacitetima.

U našoj ponudi nalazi se preko 100 različitih vrsta papira, materijala i medija za štampu. Za povezivanje materijala možemo Vam ponuditi spiralno koričenje, meki povez, booklet povez i tvrdi povez, kao i kompletnu grafičku doradu materijala.

U našem timu se nalaze profesionalni DTP operateri koji će Vam uvek izaći u susret. Takođe možemo se pohvaliti sopstvenim servisom koji Vam u svakom trenutku garantuje besprekoran kvalitet otiska kao i sopstvenom dostavnom službom kako bi svim našim klijentima obezbedili brzu i sigurnu dostavu materijala

Ponosni smo što smo za 15 godina rada dospeli u sam vrh digitalnih štamparija. Stalnim ulaganjem u novu opremu i stalno usavršavanje naših operatera dalo je kao rezultat veliki broj stalnih i zadovoljnih klijenata. Nadamo se da ćete i Vi postati naš stalni korisnik.

Postanite deo našeg tima.

DTP Operate

Ukoliko želite da se pridružite našem timu, pošaljite nam svoj CV.

Apliciraj


Kako radimo?


Nasa misija

Mi želimo da svakom klijentu pružimo najviši mogući kvalitet po povoljnoj ceni uz profesionalnu uslugu.

Priča uspeha

Sledeći našu misiju za 10 godina dospeli smo u sam vrh digitalne štampe.

Naš pristup

Svakom poslu i problemu pristupamo sa velikom odgovornošću i profesionalnošću.


Naše veštine


Digitalna štampa 100%
Štampa na tekstilu 70%
Kvalitet usluge 100%
Grafički dizajn 50%


Upoznajte naš tim