SAOPŠTENJE ZA KLIJENTE

- prelazak u digitalnu štampariju -

 

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ćemo od ponedeljka 20. 6. 2016. godine preći na novi vid poslovanja - DIGITALNU ŠTAMPARIJU. Koristićemo produkcione mašine za digitalnu štampu koje garantuju visok kvalitet otiska ali zahtevaju posebnu pripremu fajla, zbog čega nećemo biti u mogućnosti da Vam pružamo usluge kopiranja.

Od 20.6.2016. godine kao i do sada vaše materijale za štampu možete predati lično kod naših operatera, poslati ih na našu e-mail adresu ili poručiti on line preko naše web stranice.

Sa novim načinom poslovanja bićemo u mogućnosti da vam ponudimo veću fleksibilnost, kraće i garantovane rokove kao i  kvalitetniju štampu vaših materijala. Uvodimo standardizaciju pripreme fajlova kako bi vaši materijali uvek bili štampani na isti način.


Zašto prelazimo na nov način poslovanja?

Kao što se već navikli Copy Planet je od samog početka poslovanja akcenat stavljao na visok kvalitet usluge i štampanog materijala. Kroz 10 godina uspešnog poslovanja i razvoja došli smo do trenutka kada je vreme da unapredimo naše poslovanje i proširimo ponudu kako bi vašim zahtevima pristupili na profesionalan i efikasan način.

Šta podrazumeva novi način poslovanja?

Sa novim načinom poslovanja dobićemo veću fleksibilnost i produktivnost, i samim tim bićemo u mogućnosti da vam ponudimo kraće i garantovane rokove za izradu vašeg materijala.

Koje tipove usluga više nećemo pružati?

Više nećemo pružati usluge fotokopiranja.

Kako će se predavati materijal za štampu?

Sve vaše materijale kao i do sada možete predati lično našim operaterima, poslati mailom ili poručiti preko naše web stranice.  U zavisnoti od načina na koji ste predali materijal, dobićete revers ili obaveštenje putem e-maila sa brojem vašeg radnog naloga i terminom kada možete preuzeti gotovu štampu. Po vašem zahtevu materijal vam se može dostaviti na željenu adresu.

Koje su prednosti novog načina poslovanja?

Osnovna prednost novog načina poslovanja je bolja organizacija, veći broj operatera na prijemu i obradi vaših zahteva, kraći rokovi, veća produktivnost...

Da li će se menjati cene štampe?

Ne. Cene štampe će ostati iste, ali ćemo svim klijentima koji nam omoguće veće vremenske rokove za izradu materijala dati posebne popuste.


Nadamo se da ćemo i dalje sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

Vaš Copy Planet